Zoeken
  Menu

  Maïs, het gele goud!

  Hoe zorgt u ervoor dat uw maïsopbrengst en kwaliteit op peil blijven bij de strenge bemestingsnormen? Welke mogelijkheden zijn er om de bodemvruchtbaarheid te verhogen en hoe voorkomt u structuurschade? U hoort en ziet het op 1 september a.s. in Werkhoven (nabij Utrecht) op het grote praktijkevent van TopMaïs. Een dag die u niet missen mag! De toegang is gratis na vooraanmelding. Klik hier voor het programma en om in te schrijven.

  Interessante workshops

  De dag wordt ingeleid door Claude van Dongen, bestuurder vakgroep LTO melkveehouderij, die in gaat op de laatste actualiteit rond mest en mineralen. Vervolgens zijn er interessante workshops over maïs telen zonder kunstmest, het gebruik van de Verisscan, de invloed van hakselkwaliteit op de conservering en de interpretatie van uw maïsanalyse.

  Gratis analyse van uw maïs

  Hoe staat het met de afrijping van uw maïs? Deze zou best al verder kunnen zijn dan u denkt! Neem 5 planten uit uw eigen perceel mee naar Werkhoven en wij analyseren ze met het mobiele LG Lab op ds-gehalte en voederwaarde. De uitslag krijgt u direct mee en u weet gelijk wanneer u de oogst kunt inplannen! NewHolland verzorgt bovendien een live hakseldemonstratie met pleksgewijze bepaling van opbrengsten en gehaltes.

  Copyright © 2013-2015 Limagrain Privacy verklaring | Disclaimer