Zoeken
  Menu

  word jij onze spil tussen research en commercie?


  Onder Marketing & Sales is de afdeling Veehouderij verantwoordelijk voor de promotie en afzet van ons assortiment ruwvoedergewassen op de Nederlandse markt. Binnen het team hebben we momenteel plaats voor een enthousiaste, doortastende fulltime

  junior productmanager veehouderij  Waaruit bestaan je werkzaamheden
  Onder verantwoordelijkheid van de commercieel manager werk jij aan de ontwikkeling en instandhouding van ons productassortiment voor maïs en weidegrassen. Je bent dé spil tussen R & D en marketing & sales. Belangrijke taken zijn de analyse van beproevingsresultaten, productpositionering, bijdragen aan de realisatie van een goed marketingplan en het analyseren en opvolgen van product- en marktontwikkelingen.

  Je draagt zorg voor het aanleveren en presenteren van gedegen technische informatie en levert een belangrijke bijdrage aan de realisatie van promotionele activiteiten en projecten. Je ontwikkelt je in deze functie binnen een aantal jaar tot zelfstandig productmanager.

  Wat heb je nodig voor deze functie
  Om te beginnen een technisch-commerciële instelling en landbouwkundige opleiding op MBO/HBO-niveau. Je hebt een paar jaar relevante werkervaring en in ieder geval ervaring of een achtergrond in de veehouderijsector. Je bent praktisch en analytisch ingesteld en communicatief sterk. Je bent gedreven en ambitieus in je werk.

  Wat kunnen we je bieden
  Je gaat werken voor een grote internationaal georiënteerde onderneming met volop mogelijkheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Je verbindt je aan een van de meest innovatieve kweekprogramma’s, waarmee je een directe bijdrage levert aan de landbouw van morgen.

  Wil je meer weten?
  Bel voor meer informatie met Jos Groot Koerkamp, commercieel manager Veehouderij,
  tel. 06 – 22 40 39 86.

  Je kunt direct online solliciteren via ons internationale HR-platform.

  Copyright © 2013-2015 Limagrain Privacy verklaring | Disclaimer