Zoeken
  Menu

  ontdek wat kleur kan doen!

  100 gram gratis veldbloemen bij je bestelling!


  Veldbloemen zaaien is dit jaar nóg aantrekkelijker: bij je bestelling van minimaal 1 kg ontvang je nu tijdelijk 100 gram veldbloemen Honey Bee gratis! Geef hieronder je bestelling door.

  Wij nemen vervolgens contact op over de prijzen en het definitief maken van de bestelling.

  • Afleveradres:

  Actievoorwaarden
  • De actie geldt alleen in Nederland tot 1 juli 2017;
  • Voor 100 gram (50 m2) gratis Honey Bee dien je minimaal 1 kg uit ons assortiment te bestellen;
  • Je ontvangt het gratis bloemenzaad automatisch bij je bestelling;
  • Het aanbod is van toepassing op ons gehele pakket;
  • Het gratis zaaizaad is niet inwisselbaar voor geld of anderszins.

  Verpakkingsgroottes
  - Universele en specifieke mengsels in eenheden van 100 g
  - Colour Splash-mengsels in eenheden van 1 kg
  - Staygreen 1 in eenheden van 8 kg

  Bij een minimale afname van 1 kilogram worden de zaaizaden franco geleverd op elk afleveradres in Nederland (excl. de Waddeneilanden).


   Venus

  NIEUW in ons assortiment

  Nieuw: Colour Splash veldbloemenmengsels


  In het Colour Splash gamma vindt u vier éénjarige mengsels die extreem kleurrijk en langbloeiend zijn. Deze vier mengsels zijn de eenvoudigste manier om ieder object en terrein om te toveren in een aantrekkelijke bloemenzee.

  De voordelen van Colour Splash:

  De voordelen van veldbloemen

  • Landschapsverfraaiing
   U creëert een waaier van bloemen die op verschillende momenten bloeien en dus elke keer weer anders ogen. Uiteenlopende kleurschakeringen brengen de omgeving telkens in een andere sfeer. En door het gebruik van twee- en meerjarige soorten is het plezier van langere duur.
  • Natuurontwikkeling
   U haalt de natuur in huis en laat mensen weer genieten van de wilde bloemenpracht van weleer langs wegen, dijken, weilanden en akkers. De bloemen vrolijken de leefomgeving op, ruiken heerlijk en fungeren als waar plukobject. Eén en ander past bovendien uitstekend binnen een ecologisch beheer.
  • Voordelig
   Veldbloemen worden gezien als gemakkelijke en goedkope grondbedekkers en vormen daarmee een interessant alternatief voor vaste beplanting. Met hun stevige en diepe wortelstelsel passen ze prima op erosiegevoelige gronden en vragen ze maar weinig onderhoud. U heeft er weinig omkijken naar.
  • Verkeersveilig
   Met hun bonte verzameling van kleuren doorbreken speciale laag-groeiende veldbloemenvegetaties in wegbermen de eentonigheid van het landschap en dragen daarmee in belangrijke mate bij aan de ver-keersveiligheid. Ze doorbreken de monotonie voor de autobestuurder op lange weggedeelten.
  • Faunabeheer
   Veldbloemenvegetaties bieden een aantrekkelijke leefomgeving/ schuilplaats voor vlinders, bijen, kikkers, weidevogels en klein wild, maar ook voor natuurlijke vijanden van plaaginsecten als luizen en rupsen.

  Advanta biedt een ruim, ecologisch verantwoord assortiment veldbloemenmengsels. Onze standaardmengsels bevatten populaire bloemencombinaties voor ruime toepassingen. De ruim 30 speciaalmengsels voorzien in maatwerk voor specifieke bodem- en groeiomstandigheden.

  Copyright © 2013-2015 Limagrain Privacy verklaring | Disclaimer