Zoeken
  Menu

  nieuwe gids vol foto's en informatie

  Hét naslagwerk van gras- en veldbloemenmengsels


  Een compleet assortiment zaadmengsels voor gazons, bermen en dijken en kleurige veldbloemenobjecten, rijk geillustreerd en uitgebreid voorzien van gedetailleerde teeltinformatie: dat is de nieuwe gras- en veldbloemencatalogus van Limagrain/Advanta. Dit interessante naslagwerk mag in de uitrusting van gras- en groenprofessionals niet ontbreken!

  Grasmengsels


  In de catalogus is alle relevante informatie rondom de inzaai van sier- en speelgazons, openbaar groen, bermen, dijken en boomgaarden samengebracht. In 25 pagina’s worden de verschillende grassoorten en grasmengsels behandeld. Heel handig zijn verder de tips & tricks voor succesvol gazononderhoud en de probleemoplosser voor ziekten, plagen en onkruiden.

  Veldbloemenmengsels


  Veldbloemen zijn populairder dan ooit. In het kader van duurzaamheid, biodiversiteit en kostenefficiency zijn ze graag gezien in stad en landschap. Met 56 verschillende mengsels biedt Limagrain/Advanta het grootste assortiment van Nederland. De catalogus beschrijft in 39 pagina’s alle samenstellingen tot in detail met online verwijzingen naar meer impressies. Ook de tips & tricks voor een geslaagd bloemenobject zijn een aanrader.

  Lees de catalogus online: klik voor grassen >> of klik voor veldbloemen >>


  of ontvang hem gratis:

  Copyright © 2013-2015 Limagrain Privacy verklaring | Disclaimer